Ga eropuit en duik in de levendige wereld van Tuinderij Van der Kolk, een plek waar de smaken van het seizoen tot leven komen en waar je kunt genieten van de kwaliteit van vers geteelde groenten en fruit. Tuinderij Van der Kolk ligt in Dalfsen, in het natuurlijke Vechtdal. Deze tuinderij biedt een unieke ervaring voor liefhebbers van lokale kwaliteitsproducten en het buitenleven.

Bij Tuinderij Van der Kolk draait alles om smaak en kwaliteit. Van sappige aardbeien tot knapperige asperges en kleurrijke pompoenen, elk gewas wordt met liefde verbouwd en met zorg geoogst, rechtstreeks van het land naar jouw bord.

Neem een kijkje achter de schermen en ontdek het proces achter de tuinderij, waarbij respect en passie voor de natuur en gewassen voorop staan. Vanaf het voorjaar begint de oogst van heerlijk rood fruit, het witte goud en andere groenten.

Vergeet zeker niet om een bezoekje te brengen aan de boerderijwinkel van Tuinderij Van der Kolk, waar je wordt verwelkomd door een scala aan heerlijke producten, vers van het land. Van knapperige groenten en sappig fruit tot huisgemaakte jams en vruchtensappen, hier vind je alles wat je nodig hebt om een smaakvolle maaltijd samen te stellen.

Tuinderij Van der Kolk is aangesloten bij het project Kunst van de Korte Keten, een unieke kunstexpositie over 9 streekproducenten, die nu in Het Kleinste Museum rondreist door het Vechtdal en Reestdal! Kijk snel waar de expositie te bewonderen is en breng hem museum een bezoekje!

Laat je verrassen door de diversiteit en kwaliteit van de producten van Tuinderij Van der Kolk en proef de smaak van het Vechtdal. Een bezoek aan Tuinderij Van der Kolk is een absolute must voor iedereen die houdt van lekker eten en het buitenleven!

Meer weten over Kunst van de Korte Keten & Het Kleinste Museum? Kijk dan snel op www.kunstvandekorteketen.nl

Lees meer  Geef jouw tuinhuis of blokhut een nieuwe functie

Meer informatie over Tuinderij van der Kolk? Ga dan naar: https://www.ernievanderkolk.nl/