Aanmelden Tuinen.nl testpanel

Wil jij ook meedoen aan onze onderzoeken en nieuwe producten en diensten op het gebied van tuin- en buitenleven testen? Meld je dan nu aan als nieuw testpanellid.
 

Wat is het Tuinen.nl testpanel?

Het Tuinen.nl testpanel verzamelt ervaringen en meningen over producten, diensten en onderzoeken op het gebied van groen, tuin- en buitenleven. Zo kun je bijvoorbeeld worden gevraagd om voor ons een nieuwe grasmaaier of meststof te testen of je ervaringen te delen over een nieuwe (online) dienstverlening op het gebied van groen. Daarnaast doen we ook onderzoek om onze eigen website te verbeteren, bijvoorbeeld door middel van een enquête of vragenlijst. 
 

Producten houden of kopen

Inschrijving en deelname aan het Tuinen.nl testpanel zijn gratis. Er zijn geen kosten verbonden aan het testen van producten, tenzij vooraf uitdrukkelijk vermeld. Na het testen van producten bestaat er de mogelijkheid dat je het product mag houden, met korting kan kopen of dient te retourneren. Dit wordt vooraf per test gecommuniceerd, zodat je zelf kunt beslissen of je wilt deelnemen.

 

Meld je aan door onderstaande gegevens in te vullen:
 

*Verplicht veld
 
Voornaam *

Tussenvoegsel

Achternaam *

Straatnaam *

Huisnummer *

Huisnummer toevoeging

Postcode *

Woonplaats *

Emailadres *

Telefoonnummer *

Geboortedatum *
/ / dd / mm / yyyy

 

Geslacht *

Man

Vrouw

 

Ik ben in het bezit van een:

tuin

gazon

vijver

dakterras

balkon

 

Aanmelden nieuwsbrief Tuinen.nl

Ja, graag

Nee, bedankt

Ontvang ik al
 


Lees ook - Voorwaarden Tuinen.nl Testpanel

Reacties: