247Green en Tuinen.nl slaan de groene handen ineen

247Green met Lodewijk Hoekstra en Tuinen.nl slaan de handen ineen! Naast onze gezamenlijke groene passie, delen we straks ook leuke artikelen en content over alles wat te maken heeft met groen.
 

Ken jij 247Green al?

247Green - spreekt uit twenty-four-seven-green - is een platform en community voor en door mensen met een passie voor alles wat groeit en bloeit. Net als op Tuinen.nl schrijven ze over allerhande groene onderwerpen, maar dan meer toegespitst op actualiteit en duurzaamheid. 

 

Lodewijk Hoekstra Tuinen.nl samenwerking en 247Green

 

Lodewijk Hoekstra van 247Green

Een van de oprichters van 247Green is Lodewijk Hoekstra. Lodewijk ken je waarschijnlijk wel als dé tuinman van RTL4. Hij presenteerde maar liefst 12 jaar lang het populaire tuinprogramma Eigen Huis & Tuin. Nu wil hij je samen met andere groenliefhebbers inspireren om meer met groen en duurzaamheid te doen op de kanalen van 247Green.
 

247Green.nl en Tuinen.nl

Bij Tuinen.nl en 247Green geloven we dat bloemen en planten essentieel zijn in ieders bestaan. Omdat we dezelfde passie delen, willen we je graag sàmen inspireren om meer met groen te doen. We willen je daarbij vooral graag laten zien en ervaren dat groen heel simpel en leuk is. Bij ons vind je daarom geen moeilijke snoeitermen en ingewikkelde stappenplannen. Iedereen heeft groene vingers! De komende tijd willen we daarom leuke content maken zoals artikelen, stappenplannen en video’s. Ook zullen we meer naar elkaars websites verwijzen, zodat jij nog meer inspiratie op het gebied van groen kunt ontdekken. Nieuwsgierig geworden? Kijk alvast op 247Green.nl
 

247Green logo samenwerking tuinen.nl en Lodewijk hoekstra


 


Copyright: Beeld - Foto's Floramedia Studio

Reacties: